5 eenvoudige technieken voor flesje water met logo

Heb je specifieke wensen ofwel verlangen is je gewoonweg behulpzame feiten? Neem dan contact betreffende ons op door te telefoneren naar 0318-743600. Komt dit nu niet uit? Zet je vragen op de email: gerard@maxilia.nl. Ofwel laat je inspireren en belangstelling ons digitaal drukvoorbeeld aan. Kosteloos en volkomen zonder verplichtingen.

Benieuwd naar de opties en hoe de ontwerpstudio je reclameboodschap zo effectief mogelijk kan inzetten? Zend je logo mee betreffende je aanvraag en een ontwerpstudio ondersteunt je reclame vervaardigen!

Een flesjes water bestaan leverbaar in de kleur helder- of lichtblauw doorzichtig, met een wit ofwel transparant kunststof label, met 10 verscheidene kleuren schroefdoppen en 5 meerdere tinten sportdoppen. 

Iedereen beseft het water drinken een must wegens het lichaam kan zijn. Water zuivert het lijf en voert afvalstoffen uit het lichaam af. Een aangeraden hoeveelheid water ieder dag kan zijn twee liter. Het geeft bedrijven ons zeer goede mogelijkheid teneinde op deze plaats op in te springen: water met logo !

Cheapie waterflesjes bedrukt etiket voorzien aangaande uw persoonlijk logo. Opdruk en tekst op dit label is totaal tot de persoonlijk smaak in te vullen. De..

Ons flesje water met de eigen logo mag een positieve bijdrage melden aan de naamsbekendheid, iedereen lust immers water en vrijwel een ieder bestudeerd het etiket zodra men doorheeft vervolgens het ook niet ´zo maar ons flesje water´ is.

Vind jouw een artikel betreffende gelijke eigenschappen en capaciteit ergens anders voor een lagere prijs? Zend ons vervolgens de prijsopgave betreffende de concurrent. We vergelijken welke en doen je een passend assortiment opdat ook je van de bediening kun plezier hebben.

U dan ook kunt uw verder de keuze aanwijzen die more info kleur fles en dop u gaarne wilt beschikken over zeker er is iedere keer een manier teneinde dit volmaakte waterflesje met eigen logo te laten vervaardigen.

U kan ons een fles etiket maken betreffende full color opdruk. We gebruiken de meeste geavanceerde machine teneinde uw flesetiketten te drukken. De flesetiketten over Zolemba beschikken over een uitstekende capaciteit. Een etiketten vanwege flessen worden door middel van ons lasertechniek uitgesneden, dit gebeurd op persoonlijk locatie in Haaksbergen.

Indien dit middel niet bedrukt is in overeenstemming met het via jou goedgekeurde digitale drukvoorbeeld wordt een order opnieuw gemaakt. Mocht jouw tevoren betaald hebben zonder herstelorder wensen, is het bedrag teruggestort.

Amsterdam, Parijs ofwel een beursvloer: we regelen het. We tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen wij veelal nóg een dag eerder afleveren.

Teneinde het formulier te mogen doorsturen, moet u dan ook naar de veiligheidsinstellingen over uw browser kunnen en aanduiden dat u dan ook de cookies accepteert.

Wegens dit drukken van de bronwaterflesjes is er maar één mogelijkheid en dat is namelijk tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie.

De stuiterballen met bedrukking zijn te drukken in één tot en betreffende vier kleurcombinaties of zelfs volkomen in full colour. Prijsopgave vragen! Goedkope stuiterballen bedrukken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *